Tisíckrát proveršovaná
Vždycky se umíš rozčarovat
Říkáš že se neoddáváš řetězovým dopisům
co s sebou táhnou ještě dávný lásky
a nesnášíš Beattles mafiánskýho Sinatru
Piaf protože je ošklivá jak noc
děti a dobu ve které žiješ
veškeré ismy které zkreslují
Nikdy jsem nedoufala že něco máš
doopravdy rád
/Žanett Vy zrajete jak víno, mohla byste být už skoro dospělá
sakra vy mě znáte jak svý boty co?
Neznáte
jestli mi záleží na sexu a kariéře
dobrý
nikdy mi na nikom nezáleželo tak
jako na Vás/
Proč? Rafinovaný mrchy nejsou hodny lásky..
/Žanett to mě přitahuje
to že jste jiná
že umíte i nenávidět
ten oheň ve vašich očích
Vy
a to že Vás nikdy nebudu mít
že nebudete moje
tak už ho nechte
nechte ho!/
Komentáře (5)
Komentujících (5)