sedmikrásková...
Ve voňavém koberci
kytiček,
jež mají více
jak šestero krás,
své bytí znavené
v měkkosti
nechal jsem spočinout,
bzučivý medvídci
létají
od jedné nádherné chvilky
s Tebou
ke druhé
a v očích se odraží
Ti celý vesmír snad
a tajná přání smím teď
na okamžik číst,
já chtěl bych
stonkem svým,
ke Tvému se přivinout
a něhu ze Tvých
dužin sát
uprostřed louky
voňavé,
užívat darů jež skýtá
žít naplno...
každičkou vteřinu,
dříve než ženci
jí projdou tam
a zpět...
Komentáře (5)
Komentujících (5)