;-)
26.07.2007 14:47:00 | Chancer
Voláš na mě stůj, tak stojím,
Otáčím se, ale slov se bojím.
Kapesníkem, v pokleku hladíš mé tváře,
Doufáš, že do očí navrátí se mi dětská záře.
„Holčičko“, znova mě tak oslovuješ,
Nevím, zda si uvědomuješ,
Že toto je pro mě legrační oslovení,
Koukni se pořádně, však tak to není.
Nenosím sukénku a vlasy v copy spletené,
V očích vystřídal smích, studánky bezedné.
Nejsem již holčičkou, příteli drahý.
Tvé myšlenky, jsou víc než toulavý.
Však děkuji, dík je mi však málo.
Nevím, čím slovo Tvé by se vyvážit dalo.
Smíš mě nazývat holčičkou malou.
Však abys mysl pak neměl zmatenou.
Realita je jiná, podívej se, co vidíš?
Sám víš, že myšlenky své o realitu šidíš.
Podívej se, jen se podívej ještě jednou.
Ta dívka není holčičkou, ale ženou …
23.07.2007 00:51:00 | Analisieren