Anotace: ze sbírky Ruden
dle meho je tam moc slozitych frazi, coz te basni spise ubira nez pridava, mnozi ctenari, vcetne me, ji nepochopi...
navic ja mam osobni averzi vuci cizím slovum v basnich... a ty jich tam mas na me presprilis :)
07.09.2008 12:22:00 | saddova
Sladkost slov v ději zdrsnělém, jako chuť brusinek, v cukru naloženích. A melodie zní a zní.
02.08.2007 20:31:00 | Jan Urban