KONEC!
Anotace: je mi to líto....
Anděl na černym koni
ve tvých snech tě často honí...
a jednou... dohoní.
Máš z něj strach,
kterej se změní v prach,
když ho máš... na dosah.
Anděl smrti ti nabízí svojí náruč,
ty váháš zda přijmout,
odmítnout,
utýct,
a co mu na to říct?
Nic-prázdnota,
ticho-samota,
konec-života,
smrt!
Komentáře (5)
Komentujících (4)