Zrovna když spím
Anotace: Tato báseň se zakládá na skutečném snu:-)
Zrovna když spím
hlavu v polštáři mám
a tiše dýchám jak bije mi srdce
Myslím že sním
ten pocit znám
stojím tu na kopci a nemám ruce
/Místo paží dvě dračí křídla/
Zrovna když spím
byť žádný dnes flám
Roztáhnu křídla a vznesu se prudce
...
Vyletím na náš sedmipatrový panelák
Beze slov mizím
Všichni mě sledují a
chtějí se mít také tak
Obdivné pohledy má křídla sklízí
...zrovna když spím
Komentáře (1)
Komentujících (1)