Je krásná jak vodopády tekoucí do křesla
Krásná jak čokoláda v rukou Eskymáka
Krásná jak struny harfy napnuté na telegrafní sloupy
Krásná jak uschlá tráva zamčená ve skříni
Krásná jak notová osnova popsaná srdíčky
Krásná jak proudy deště v akváriu
Krásná jak podzimní koruna stromu
Krásná jak jezevčík uprostřed postele
Krásná jak plyšová hračka přibitá na bílé stěně
Krásná jak její vlasy