Černý kůň
Anotace: Pro každého si jednou přijde...
Černý kůň přichází
a s ním život odchází.
Přichází náhle, přichází sám
však čas jeho není nikdy znám.
Přijde si pro mně,
přijde si pro tebe,
přijde si pro nás
a vezme nás do nebe.
Vezme nás tam,
kde hřích není jediný,
kde každý je čistý,
každý je nevinný.
Jednou to přijde
a ty roníš slzy.
Ale proč takhle rychle?
Proč takhle brzy?
Komentáře (2)
Komentujících (2)