Plamínek svíčky
Anotace: Život je tak krátký...
Na stole svíčka,
plamínek jasný,
tak jako život,
nestálý a krásný.
Zafouká vánek,
jen něžný a jemný,
a přijde spánek,
věčný a temný.
Stačí tak málo,
tak kraťoučká chvilka
a nikdy víc,
už nerozkvete konvalinka.
Plamínek zhasína
a život umírá.
Srdíčko tlouct přestává.
Komentáře (0)