žasnu, přečetla jsem už několik tvých básniček a u žádné jsem neměla co vytknout (jinak já chyby vidim na všem...:)) tvůj styl psaní se mi hrozně líbí, máš takové hezky nenásilné verše (doufám, že mě chápete)a přitom jasně srozumitelné sdělení...
určitě se mi vyplatí počkat na další.
27.07.2007 09:33:00 | maikycz
Ač strašně trpké téma, přesto se mi četlo moc dobře. Souhlasím, že hezky rýmuješ. (jestlipak to není tím, že máš rýmu:o)?, no myslím že ne tak to budeš dobrá básnířka)
24.07.2007 18:22:00 | Malé nic
No jsem tu čerstvým nováčkem to je pravda, ale skládám už dýl :o) Děkuji za názor a budu ráda, když si má dílka budeš i nadále s radostí číst :o)
23.07.2007 15:37:00 | Flamy
koukam, si tady prvni den a jak Ti psani jde:-) tak tady vitej a pis a pis dal:-) budu si te cist pravidelne , jestli smim:) tahle basnicka se mi taky moc libi, mas pekny rymovani a myslenku taky:)
23.07.2007 15:34:00 | Woski