Ta zapomenutá žena se teda má:-)
Opravdu krásně poetická záležitost, dost obrazotvorná, rozhodně žádná tuctovka...
05.10.2007 21:42:00 | paranoidandroid
Kdekdo by řekl, že to s básněmi myslíte stejně jako se ženami.., básnění Vám jde lépe ;-)
28.07.2007 11:45:00 | Jasmin de Paris