Najednou má všechno smysl
Najednou znáš cesty směr
Už víš kam tě srdce vede
Cestou neschůdnou a plnou děr
Tahle cesta nezná zkratky
Tahle cesta nemá stín
Klopýtáš ,ale nikdy zpátky
Jak vzdálený je asi rajský cíl?
sedmimílové boty určitě ne... :) kdyby bylo vše lehké, dostupné, nenáročné tak by tě život ani nemohl bavit...člověk by neměl radost že něco udělal, že zvládl zdolat překážku a tak!!!