Střípky života se skládají do obrazců,
a někde uprostřed vidíme sebe.
Krásná básnička, ale trochu smutná.
28.07.2007 08:14:00 | frany73
dát císaři co císařovo
z let dávných brát si zkušenost
též vzpomínku na vlídné slovo
ke zrádným láskám strhnout most
i nohy, ztěžklé nad olovo
odložit co zlou minulost
a nespoléhat na nikoho
jak nezvaný jen radím host
***
Jiří senior
24.07.2007 19:52:00 | j.c.
Je to střípků na celý týden.Utkvěl mně v mysli ten ďábel a vodopády.Nevím proč.
24.07.2007 10:10:00 | s.e.n
Je to složitá a těžká a krásná báseň.Složitá a těžká a krásná jako sám život.
24.07.2007 00:26:00 | Lota