Šnek v trávě
..a šnek v trávě,
co lezl právě
směrem k jahodě
až do těch chvil
duševně byl
bezva v pohodě,
když tu tryskem,
žlutým pískem
běží cvalem,
vrazí málem
přímo do něho
hrobaříček malej...
"Třikrát fuj!"
a odplivne si:
"Hrobaříku-hrobaříku!
U sta kořínků
všech bramboříků,
nevšiml sis,
že jdu po chodníku,
nemáš ohled,
stačí pohled
na dvě strany,
to zvládaj
i starý vrány!"
Přečteno 406x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
Komentáře (10)
Komentujících (10)