Tak se drž
Anotace: kéž by se dalo ode všech strastí jednoduše odlétnout...
Tak se drž
vichřice přichází.
Překročit tu strž,
se nikomu z nás nepodaří.
Tak se drž,
nebo se nedožiješ rána.
Tak se drž.
Na křídlech ponese tě bílá vrána.
Mávne perutí,
vzlétne nad mraky a slunce uvidí.
Strachu uletí.
Pryč ode všech, co lásku závidí.
Ruku mi dej,
slunci vstříc poletíš se mnou.
Svět je zlej,
tak opustíme tu díru temnou.
Nad bouří
kroužíme.
Svět v louži
opouštíme.
Tebe mám
a v Tvém náručí záchranný našel jsem pás.
Uletíme až tam.
Nádherně sladko bude v nás.
Komentáře (0)