Biologie
Anotace: Takhle nějak vypadá neše biologie...
Nemám ráda biologii,
protože mě nebaví.
Nejradši ze všeho mám astrologii,
protože jak budu žít ví.
O biologii stejně nikdo nedává pozor,
každý si dělá co chce.
Každý se hádá, každý má svůj názor,
a uklidnit nás je pro učitele fakt práce.
Někdo si píše psaníčka,
jinej si čte zajímavou knihu.
Pár lidí si kreslí srdíčka,
a Geňa si drbe hlavu.
To je prostě naše bižule...
Komentáře (0)