Chtěla jsem a už nechci
Anotace: ani veselá ani smutná, taková nijaká :o/
Chtěla jsem ti napsat
/ mezi řádky /
jak zavřít oči
a přesto vidět svět.
***
Chtěla jsem ti zpívat
/ mlčky /
jak ztratit noty
a přece nepřestávat pět.
***
Chtěla jsem ti povědět
/ jen pohledem /
jak milovat
a přece nikdy srdce nesvázat.
***
Chtěla jsem a už nechci,
už to není třeba
/ ani nebylo /
tys pochopil dřív,
než mě to vůbec napadlo.
Komentáře (0)