Anotace: zasvěcení ví a nezasvěcení snad pochopí... případné chyby prosím omluvte, už jsem jakási takási přetažená ;)
Skutečně jedna z tvých nejlepších, ne-li úplně nejlepší.
Připíjím sklenicí čisté vody ... ;-)
31.07.2007 07:12:00 | Bard
Tak to musela být opravdu pěkná procházka. Moc se mi líbí
vyplavou na povrch jen proto,
aby se mohla usadit na dnech
dvou zpřátelených duší.
A ani nemám co bych vytkla... sakra, už zas :)
28.07.2007 14:34:00 | prostě Zuzana
Už se těším až se zase bude konat nějaká ta třídní schůzka:o)...stanování? ajejej...Jančo ty jsi naše zlatíčko...
25.07.2007 19:23:00 | Severka
když já jsem člobrdíček tvůj, tak ty jsi člobrdíček můj...protože se ted usmívám jak uplny ucho:D...i když jsem tam nebyla...dokážu si vás představit...
zahle byla přímo ze srdce...a to moje momentálně tluče za dvě;):)..jako srdce plné přátelství a když ruce na klávesnici zas žvatlají blbosti:)))
24.07.2007 18:45:00 | Lizzzie
Jo, jo,...Sady... Zasvěcení se jdou zahrabat :-)
P.S. A kdy dáme to stanování? Napiš!
24.07.2007 16:53:00 | lidus