Premiéra smíchu

Premiéra smíchu

Anotace: Smích léčí smutné lidi....a ty veselé ještě víc(moje první "směšná" básnička)

Smějeme se
...jako malé děti

A nic na tom není
..když někdo něco zkazí

Jsme před sebou nazí

Smějeme se jeden druhému do tváře
...u oltáře se smějem směle
...že je únor a ne leden

I když prší
I tehdy se smějem...

I když NEsmějem se
Tak se smějem
Autor mateska, 24.07.2007
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel