Možná se zas nechám zlákat
a pak budu znovu plakat
zas vám zkusím čísti v tváři
vy mí malí sobci sedmilháři
samý úsměv, milá slova
hra opravdu vrcholová
výkon takřka olympijský
hezká schránka jak kůň trojský
času málo, jak se hodí
moje snahy nepochodí
hodně práce přeci máte
výmluvy jsou fakt košaté
jen si pohrát když je chuť
pak utečeš jak rtuť