O mně
Anotace: nehodnoťte to ani nepište komentáře, čistě informativní věc :p
Ch. b. je hajzl
Ch. b. je vychcaný,
Ch.b. je primitiv,
Ch. b.je závistivec,
Ch. b. je Charles Baudelaire,
Ch. b. je Charles Bukowski,
Ch. b. je Chuj Blbý
Ch. b. je… Kdo to vlastně je?
Tak se na to vyserte
A raději pište
Ty svoje bláboly
A říkejte si třeba
Že jsem Ochvěj : )
Komentáře (6)
Komentujících (6)