Rozhořelo se slunce
Anotace: až pálí oči, a tak je zavírám...
Ocitám se ve dnech,
kdy společnost mi dělal
Horatio,
Horatio z korábu,
langusti a žabožrouti s gilotinou
- a všechna verbeš pirátská...
Podej mi ruku,
vstoupíme
v kormidelniště kapitána Blakea;
já, jako něžná kurtizána
a ty - tiše můj příteli - korzár řevnivý.
S měsícem zpíváš mi v zamčené kajutě
balady;
příběhy o tajných mapách,
pokladu a dávném prokletí;
při soudku červeného vína
se skořicí a hřebíčkem-
...
( Slunce zapadlo,
kolem zima je-
čas návratu domů )
Přečteno 364x
Tipy 4
Poslední tipující: Gabi
Komentáře (2)
Komentujících (2)