lepidlo
hliníková lžička od cukru neskutečně lepí...
prosím, jen na chvilku nebuďte slepí...
vídíte už? Brečím jako holka malá...
ta co o lásku stojí a vždycky stála...
je na prodej?
/to je fuk, stejně nemám prachy/
zalepte si oči a já radši taky...
Komentáře (1)
Komentujících (1)