potvora
reprák zničený od kočičích drápů...nevzhledné...
kradené slunečnice z pole už víc než vybledlé...
/dávno nezáří/
a tvá vůně stále přitisknutá na mém polštáři.
ráda bych ji natiskla po celém bytě...
pak byla bych šťastná, na chvilku, skrytě...
pokazila se mi však tiskárna a tisknou nelze bez barev...
vůně vyprchala, slunečnice seschly...zbyl jen můj brek...
i oku chybí slza
/i ta vyschla/
natolik byla drzá
/potvora/
Komentáře (0)