To eř,prosím, Pouzetence
Anotace: Mikroskopem sálajíc až k medvědímu kruhu
Vtenkéřu rita sa pobludá semé
Uzampu lét ja oplésku belé
Mínala gó la néluka rebé
La biluta tók je vubrisku lebé
Z držky ti chčijou rybyprase
Z prdele čouhaj kramrodíly celé
Z křovíčka u lesíčka potkan
Z Vrby na břehu krokadal vatolín
Komentáře (1)
Komentujících (1)