Vykladači písma
Básníku...?
Proč ty slzy a tvůj žal,
proč nadějí ses vzdal?
Co na tom,že tvý cíle
rozplynuly se během chvíle...
Zahrady,které dávaly plody
jiní vychytralí obehnali ploty
a u pramene?Z posledních sil
poklekl jsi a doušky pil,
poslední věta zabolela
a s křídly kamsi odletěla,
ten pramen vysychal a ty jsi nedýchal...
Co na tom,že z tvých řečí
splétají překroucené oprátky
a ústa lživě ječí
a polykají verše jako oplatky
jednou se to změní...
Prostě piš dál...
Přečteno 529x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
Komentáře (8)
Komentujících (8)