A třeba za ní stojí Anděl a přitáhne ji k sobě.
Měli jsme takový obrázek:Dvě děti nad propastí a za nimi anděl s roztaženými křídly.Moc se mi líbil.
09.08.2007 17:56:00 | s.e.n
Plně souhlasím ...překážky jsou od toho aby se překonávaly! Tak hodně síly do dlouhých kroků přes propasti!
25.07.2007 12:42:00 | Jiparo