tak to je pravdivá básnička, vidím v ní svého tátu. Před rokem nám umřela maminka a on by šel nejradši za ní. Je hrozně sám i když má kolem sebe spoustu lidí.
02.08.2007 22:10:00 | adinka
Hodně pesimismu a beznaděje........ale i tak velice hezké.Vydařený rým i hloubka básně.
25.07.2007 15:30:00 | Igrein