Už nemohu bojovat
Lehký vánek
Cuchá mi vlasy
Osuší oči
Nevídané krásy
Oči plné citu
Smutku, lásky
Pocitu nekonečné neřesti
Oči plné beznaděje a bolesti
Postačí jediný krok
Co se má stát, stane se
Krok do beznaděje, bolesti
Uplynul rok
Rok plný bolesti a strachu
Rok s vámi
Chodila jsem bosá v prachu
Bolest je opět mezi námi
Udělám krok
A cítím prázdno pode mnou
Pohlédnu vzhůru
Těžké černé mraky nade mnou
Utřu si slzy
Štěstí je krátký
Nevidím vás
Už nemohu zpátky
Natáhnu ruku
Leč už pozdě je
Slzy padlé v prachu
Země se zachvěje
Oceány ustoupí
Země rozevře se
Bolest mě utopí
A smutek poponese
Těžké mraky
Sklání se nade mnou
Temnota blíží se
Přichází On
Už nemám sílu vzdorovat
A On – bere mě sebou
Vyhrál nade mnou
Už nemohu bojovat
Pro ty co snažíc se hledat
Mé slzy v prachu stopou jsou
Vše přišlo tak příliš brzy
Už nemohu vzdorovat
Co se mělo stát, stalo se
.. a já přesto zůstala sama sebou..
Komentáře (3)
Komentujících (3)