de(Generační)
Mladí a naivní
Starší a pasivní
Staří a labilní
Mrtví se uklidní
Mladým být
pivečko pít
pak jít blít
přátelství ctít
Starším se stát
na pravidla dbát
naučit lhát
s manželkou spát
Stařičký důchodce
na svojí pohovce
špína u poklopce
hůlečka z jalovce
Nebožtík v hrobě
směje se Tobě
v téhleté době
ho už nic nepřekvapí...
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: raďo, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)