Slzy slunce
Anotace: Toho chmurného rána, co večerem se nazývá, jsem umíral, jak v noci denní květina.
Jak ranní slunce proplouvajíc světem...
Jak vlaštovka protínajíc černočerné nebe...
Potřebuješ mě, a já zas tebe!
Jak jiskra z ohně letící...
Jak vítr vlny tvořící...
Jak měsíc co vždy hvězdy hledá...
Proč má duše je tak temná?
Jsem kámen v pusté krajině...
Jsi ta co je v tom nevině...
Jsi má síla, má duše skrytá...
Jsi má láska co do mě vniká!
Odpouštíš mě, nenávidíš!
Píšeš řádky, co v slzách tišíš...
Slza slunce, slunce svit...
Jak bez tebe dále žít?
Radši snít a nebo bdít?
Komentáře (4)
Komentujících (4)