Haki, kde jsi? Dlouho jsi tu nebyla... říkala jsem si, že tě zima snad donutí sednout si na chvíli k teplu krbu... napiš... když budeš chtít.
28.12.2007 11:32:00 | Dilla
Haki...
dnes zrovinka jsem si na tebe vzpomněla, že asi někde skotačíš po lukách a žiješ si ten svůj krásný život.Jsem ráda, že ses tu ale ukázala... a děkuju za další pěknou báseň.
20.08.2007 18:28:00 | Dilla
chápu, jsem taky spíš svá než něčí...takových je mnoho
spousta lidí mě svazuje
A
Ž Do neskutečna.
09.08.2007 21:45:00 | Myrkur