Cesta
Anotace: Ko došel až k cíli a pak neměl síly...
Po rozlehlých pláních
kráčel stále dál,
nezastavil ho ani prudký vichr,
co do tváře mu vál.
Šel odhodlán dojít cíle,
planina, poušť, lesy už celé míle,
nezastavila ho ani bouře,
ani déšť či kapky, moře.
Odhodlaný prát se s těmi,
co postaví se proti němu,
vyzbrojen svým přesvědčením,
chtěl jít klidně proti všemu.
Daleká byla cesta za úspěchem,
však když dostal se k cíli,
vydechl posledním dechem,
zemřel v tichu-neměl síly.
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: Gabi
Komentáře (2)
Komentujících (2)