Letní chvíle
Anotace: Srpnová noc po celý rok.
Nebe je pihovaté hvězdami
Dostalo kopřivku po malinách
Měsícem objevená mezi skalami
Ručičky brzdí na hodinách
Její dlouhé nohy tančit nepřestaly
Na kůži lepí se s prachem čas
Vlasy jemné ji pavouci usoukali
Je skutečným zrcadlem prchavých krás
Z prstů ji raší květy všech vůní
Je čarodějkou tajemnou všemocnou
A taky malou žabičkou v tůni
Naivní holčičkou bloudící tichou tmou
Koupe se v každé kapce když prší
S vichřicí zpívá a krásný má hlas
Dokud mé srdce hlasitě buší
Jsem tady a jsem v každém z vás
Komentáře (0)