Cit
Anotace: nikdy nelze vyjádřit vše
Slova nestačí,
nikdy,
abych popsal vše,
co cítím,
slova jsou jen hlasy,
malování jen barvy,
psaní jen řeky písmen,
co dal dělat mam,
snad jen mám tě rád...
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: Issa
Komentáře (5)
Komentujících (5)