Anotace: ..to jsme vymysleli s kámoškou když sme se nudily v autobuse...:D:D (Je to hrozná kravina¨, ale aspoň tady budu něco mí...)
tohle je hustý:D strašně vtipný:D jj s tou nohou a rukou:D:D: mě to dost pobavilo...takže dávám 100%, nezáleží mi na tom, jslti sou tam nejaky chyby nb tak...jeslti s eto nekde nerymuje..je to proste husty:D....(me se treba basnicky nerymujou vubec:D ..jen ty starsi)
27.07.2007 15:53:00 | embryo v hlave
je to ptákovina, ale líbí se mi ta pasáž: Na prvnim kroku
zlomil jsem si ruku
Na druhym rohu zlomil sem si nohu
to mě docela pobavilo :o))
26.07.2007 17:16:00 | Ch.B.