Anotace: ...
I básně plné emocí mají smysl.
Každý to neumí ze sebe dostat veřejně.Ale jistě tím občas také projde.
15.08.2007 17:44:00 | s.e.n
A zrovna já tu mám chuť něco plknout, můžu?
No ptát se je na nic, stejně to napíšu, hmm
Rodinné čtyřverší (které vyjadřuje konec hádek a nastupující pohodu v opravdovém rodinném zázemí..)
Fakt máš obě ruce levé
a v hlavě jen piliny
budižkničemu a debil
ty jsi asi z rodiny..
30.07.2007 19:26:00 | Rádoby zoufalá