Životní tma
Anotace: Malé zamyšlení nad "barevným" světem nevidomých
Životní tma
Víš jak vypadá noční obloha?
Je tmavá,posetá drobnými
světýlky našich přání
Víš jakou barvu má hluboký oceán?
Je tmavý,plný různě velkými
vráskami našeho života
Víš jak maluje tuš?
Je tmavá,takže tmavě
s různou intenzitou naší zloby
Víš jak bys přirovnal dým?
Je tmavý,takže jako kousky
noci vyvěrající odněkud náš vztek
A víš..jak vypadá duha?
Je tmavá...
Ale ne,není!
Víš..já nevidím nic než tmu
Komentáře (2)
Komentujících (2)