Anotace: seděla na okně a kouřila,pila kafe a bylo jí blbě...
Vypravěč nezemřel,
jen tiše spí,
můry se zdají,
o smrti, o vínu, o krvi
Vypravěč nezemřel,
jen stále čeká,
jak spanilá princezna
na svého reka
Vypravěč nezemřel,
neb stále tuší,
posluchač myslí naň
a srdce mu buší.
Nechť vypravěč žije,
pln mého Slunce
bych se moh potají
usmívat tence
29.07.2007 16:05:00 | Dimi