Já potkal anděla...
Anotace: ...a sám se z její krásy těšil...
Celá v bílé, ve větru křídla třepotají,
světlo jí obtéká i prostupuje...
Rty rudé a oči láskou přetékají,
a větřík skrz záclony dovnitř pluje...
Na čele zlatá hvězda svítí,
voní jak louka plná kvítí,
vlnité lokny veselé,
a tváře rudé, nesmělé...
A rty hebké, s chutí malin...
Komentáře (2)
Komentujících (2)