V Metru
Metro v Metru
Když doň vejdu, schody sejdu sjiedu
Na rovine vyjdu
Když mám štěstí tak si sednu
Ať jsem mladší, nebo starší
Hledám místo, jie to lepší..
..sedět přeci
Kolem lidi probíhají,
Na sebe se nedívají
Stanice za stanicí pomalu mi ubíhá,
Už aby byli strašnice,
Juuuuuuuva, žjiova, někdo se na mě dívá.
Komentáře (2)
Komentujících (2)