Den
Anotace: co všechno se stane za den
Co povědět mám,
přichází konec dne,
kdy lidé zažili,
spousty okamžiků,
narození,
lásky,
rozchody,
štěstí,
smutek,
smrt,
ano toto všechno,
a mnohem více,
někoho den poznamenal,
jiného zase ne.
Komentáře (4)
Komentujících (4)