Sen...?
Anotace: ...sen o zemi uprostřed starého světa...
Měl jsem sen,
o jedné malé zemi,
uprostřed starého světa…
V náruči drží ji hory,
neveliké, ale o to krásnější,
zem bez moře,
ale s rybníky kam až oko dohlédne…
Vlajka hrdá v prach,
pomalu se v hlíně obrací,
bez vlády, bez peněz,
hrdost a čest se vytrácí…
Tak krásná, tak krásná,
a klaní se státu,
který objevil trhan v pláštěnce…
Z očí tečou mi pomalu slzy..
Pláči pro tu zemi,
pláči pro svoji vlast…
A co to vůbec znamená???
Komentáře (2)
Komentujících (2)