kdyžněcoříkamalenevimcojeslyšet
stroze
sedim
a cejtim
ten žár
jak mi
po tmě
a ve mě
umírá dech
pustila sem
televizi
a nenarodilo se dítě
je slyšet jak
prosíme
o mír
já
vidim
slušný lidi
jak říkaj věci co zabíjí
mý slova
sou němý
skáču do vejšky
a oni mě dusí
není mě vidět
tak řvu
na hladině ultrazvuku
pes
se otočil
že na něj někdo píská
Přečteno 346x
Tipy 2
Poslední tipující: ewon
Komentáře (2)
Komentujících (2)