NEZNÁM NÁZEV
Anotace: mohu to co tam nesedí změnit na verš, ale pak to nebude to pravý co cítím :-*
Už budou tomu tři roky
jiá přestávám počítat
a snažím se dobře si počínat
když každé ráno vstanu
během pročistim si hlavu
i když během dlouhého dne
o Tebe myšlenkou zakopnu
snažim se s Tebou si zažonglovat
proč měla bych se trápit bezmezně
když byls to TY, kdo zasadil naše přátelství, či co to vlastně přesně bylo
(tys ten, který dal tomu všemu otazník)
do vězení
jiá omlouvám se Ti
ale tohle pro mě není
chci rozevřít KŘÍDLA
dokud jsem ještě živá
Komentáře (1)
Komentujících (1)