Za Kamennou zdí

Za Kamennou zdí

Anotace: Hledání pravdy, pro některé smysl života.

Ptáš se kde je pravda?
A kde ji hledat máš?
Vem si svoje zavazadla,
už teď nestíháš!

Projít cesty napříč světem,
tam se asi schovává,
odhal pravdu i svým dětem,
lží květina uvadá.

Prozkoumej oblohu,
prohledej podzemí,
si šelma na lovu,
pospěš! Za chvíli se rozední.

Kde se pravda skrývá?
No tak, už to víš?
Ďábelsky ti zpívá,
stále nevidíš?

Za kamennou zdí,
tam celé roky schovaná,
ve dne v noci bdí,
tak ji najdi ale pamatuj na slova má.
Autor Buddha, 27.07.2007
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pěkný.....máme takovej podobnje styl psaní :) moc se mi to tvoje líbí :)

28.07.2007 12:39:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel