Hovory s A.D tentokráte na téma úlety
Udělal jste někdy nějakej pořádnej úlet?
Víte co je fakt ulítlý?
Celej můj život na rtech..
/jedný krásky/
Blázne!
..všudemožně se lepící jako zdi
kde se podepsala vulgarita
To je ulítlý!
Úlet je to že jste tu se mnou
popíjíme kafe
a jsme dokonale nazí
dokořán
Chcete vědět co je fakt úlet?
Nosit v mincích po kapsách
celý svět
a nevytáhnout paty z baráku
To je ulítlý!
/Pokračujte Žanett/
A taky nesnášet církev nechodit do kostela
a v Boha věřit víc než v sebe
cítit jak se rozpíjí
v celé duši
Chápete?
/Rozumím Vám Žanett
Kdybych tak mohl něco udělat něco sakra velkýho!
Třeba něco změnit?
Chtěl bych bejt Bůh a rozpíjet se ve Vás/
Vy jste BLÁZEN!
/Možná ale to do Vás Žanett/
Blázne! Blázne!
Komentáře (2)
Komentujících (2)