třetí den

třetí den

Anotace: den třetí

I vyšel jsem třetí den do ulic
abych vás vyzval na cestu...

vyzval na cestu,
přes pláně zmaru a jezera smutku
na místo,
kde zaběhlí psi požírají lidské mozky
a muka jsou dením chlebem nevinných.

Pestrobarevní ptáci
tam řvou symfonii bolesti
a obří srdce tam tepe na vrcholu hory
a řeky krve zavlažují údolí děsu.

Na cestu,
kde potkáte mrtvoly svých vlastních tužeb
a v bahně zašlapané všechny vaše tváře,
přání i přetvářky.

I vyšel jsem třetí den do ulic,
abych vás vyzval na cestu...
Autor had, 28.07.2007
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: Zweiblumen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí na tvých dílkách že jsou takové bez optimismu - ten mi totiž bohužel moc neříká :D

30.08.2007 19:38:00 | Eviah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí