Velryba v řece
Anotace: musí se trápit...
Tak jak by se trápila velryba v řece,
trápím se i já...
naděje umírá poslední, ale přece.
Přála bych si být volná, roztáhnout křídla
a nikdy zpátky už se nedívat,
zapomenout a objevit krásu dní,
snažila bych se, abych nebyla poslední...
Čekání prý lidi nebaví,
stačí když jen na okamžik zastaví
a v hlavě jim zní hlas:
"chvátej, přidej, nemáš čas"
a tak dál spěchají...
Komentáře (2)
Komentujících (2)