smrt..je věčná
Anotace: nevím co sem napsat..ale tahle báseň vystihuje jak na tom jsem
Kapka krve,stéká mi po tváři,
s druhou pramínek vytváří.
Já v očích vidím silnou zář,
na mě však hledí tvá uplakaná tvář.
Kapky tvých slz,mísí se smou krví.
Já umírám ti v náručí!
Poslední pohlazení od tebe dostávám,
do světa mrtvých se vydávám.
.....Umřel jsem...
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: Maryje...
Komentáře (3)
Komentujících (3)